Menu

Epionce

Epionce is een exclusieve huidverzorgingslijn die bewezen veilig en effectief is.

Neem contact op via 085 – 4013678 Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en gratis.

Epionce: effectief en klinisch bewezen

Epionce is een exclusieve huidverzorgingslijn die bewezen veilig en effectief is. De unieke benadering levert een mix van actieve en plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van destructieve ontstekingsfactoren in de huid.

Epionce producten zijn speciaal samengesteld om het eigen herstellend vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het resultaat is een gladde stralende huid die optimaal werkt.

Alle klinische studies van Epionce zijn door internationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd en voldoen aan de hoogste standaard voor klinische studies waarbij het volledige eindproduct is gebruikt.

U ziet verbetering bij:

  • Huidveroudering
  • Acne
  • Rosacea
  • Pigmentatie
  • Psoriasis
  • Eczeem

De Epionce huidverzorging is uitstekend te gebruiken in combinatie met een IPL- laser behandeling, peeling en/of tretinoïnecremes.

Epionce

Waarom Epionce?

Klinisch Bewezen Resultaten

Aan de Epionce producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag. Het is geen product dat reageert op de trends van huidverzorging. Alle klinische studies van Epionce zijn door nationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd en voldoen aan de hoogste standaard voor klinische studies waarbij het volledige eindproduct is gebruikt. De experts achter Epionce vinden dat het hun professionele verplichting is om te bewijzen dat Epionce veilig en effectief is.

De Epionce productlijn wordt aangeboden aan dermatologen, plastisch chirurgen en andere huidverzorging professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid en de kwaliteit van het leven van hun patiënten.