Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Optimaal kunnen genieten van uw uiterlijk. Samen gaan wij hiervoor zorgen.

Wij zijn een professioneel bedrijf met uitzonderlijke expertise en oprecht gepassioneerd personeel. Misschien kent u onze boodschap al: vanaf de respectvolle benadering van onze cosmetisch arts tot aan uw op maat gemaakte behandelplan. Een plan waardoor u kunt genieten van uw uiterlijk.

Onze expertise? Medisch cosmetisch behandelingen en uiterlijke verzorging, met name in het gebied van uw gezicht. Wij zijn trots op ons vak. Want uw uiterlijk is een eigen, persoonlijke uitdrukking van wie u bent. Om u hierin op een veilige, prettige en respectvolle manier bij te mogen helpen, is voor ons een eer.

Waarom steeds meer mensen kiezen voor ons? We laten ze het graag zelf vertellen.

“Bij Praktijk voor Injectables wordt ik al 6 jaar goed geholpen door oprechte en gepassioneerde mensen. Iedereen is ongelooflijk betrokken.”
Ellen Veenenburg (39 /consultant)

“Ik kom uit Rijswijk. Voor PVI kom ik graag helemaal naar Praktijk voor Injectables. Ik vind de arts heel fijn en rustig. Hij legt het goed uit.”
Sanne Wolf (22/model/ studente forensisch psychologie)

Kortom: de tevredenheid van onze klanten over onze expertise en passie waarmee we cosmetisch behandelen, ligt hoog. Waardering over onze kwaliteit en aanpak op basis van persoonlijke wensen en doelen, krijgen we dan ook vaak. Een op maat gemaakt plan, aandacht, passie en persoonlijke betrokkenheid: dat is waarom onze klanten optimaal genieten van zijn/haar uiterlijk.

Bij ons krijgt u 5 unieke kwaliteitsgaranties.

In de eerste plaats ervaart u bij ons een warm en welkom gevoel, en een hoge esthetische beleving. U kunt nog meer van ons verwachten. We zijn ISO gecertificeerd en blijven investeren in kennis en kunde. Volgens de consumentenbond is dokter Meulenaar 1 van de 10 beste artsen van Nederland. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de NVCG.

Zo zit onze organisatie in elkaar.

Onze gepassioneerde medewerkers zetten zich in voor een goede en intieme relatie met de klant. Vertrouwen en persoonlijk contact kenmerkt de relatie tussen ons personeel en u als klant. Vakontwikkeling en zelfontplooiing in een inspirerende omgeving, dat is wat we onze medewerkers geven. En bent u na behandeling niet helemaal tevreden? Dan staan we samen voor u klaar voor een oplossing. Ons doel is immers, dat u optimaal geniet van uw uiterlijk.

Ziet u het ook zo?

Wat is uw verwachting als klant? Dat u simpelweg een behandeling uitgevoerd krijgt? Dat past niet bij onze missie. Want die is, dat u eerlijk en betrouwbaar geadviseerd en behandeld wordt. Zodat u duurzaam van uw uiterlijk geniet, dankzij onze expertise en ervaring. Wij vinden dat elk gezicht uniek is, en een respectvolle aanpak verdient. Daar nemen we de tijd voor. Niet voor niets zijn wij ten opzichte van onze concurrenten het meest klantvriendelijke centrum. Met een uitstekende nazorg. Want onze hoogste prioriteit is dat u tevreden bent!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen