Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Teosyal?

Teosyal doet de plooi of rimpel opvullen en zorgt voor extra volume. Rimpels worden hierdoor minder of zijn na de behandeling helemaal weg. Er zijn verschillende producten van Teosyal die elk op een andere indicatie gericht zijn.

Redensity: Trekt minder vocht aan, uiterst geschikt voor de dunne huid bij de oogleden.
RHA3: Door zijn dikte en elasticiteit weegt goed mee met de lippen.

Wat zijn de mogelijkheden met Teosyal?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het effect van Teosyal Redensity houdt anderhalf jaar aan. Het effect van Teosyal RHA3 ongeveer 9 maanden tot 1 jaar.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Jukbeenderen met Teosyal

Teosyal kan gebruikt worden voor de jukbeenderen.Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkige worden ingespoten. Voor flink ingevallen jukbeenderen is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyaluronidase.
Nadeel: Niet geschikt voor flink ingevallen jukbeenderen.

Kaaklijn met Teosyal

Teosyal kan gebruikt worden voor behandeling van de kaaklijn. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor een zeer slappe kaaklijn is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyaluronidase.
Nadeel: Niet geschikt voor zeer slappe kaaklijn.

Lippen met Teosyal

Teosyal RHA3 is een uitstekende hyaluronzuur die rekening houdt met de dynamische bewegingen van de lippen. Hierdoor blijft de filler beter op zijn plek, is er minder kans dat deze op plekken verschuift waar deze niet zou moeten komen en is de kans op knobbeltjes zeer klein. RHA3 heeft redelijk liftende en volume vergrotende eigenschappen. Teosyal RHA3 houdt een klein jaar aan.

Voordeel: Uitstekende filler met redelijk goede liftende en volumevergrotende eigenschappen. Beweegt met de lippen mee waardoor resultaat erg controleerbaar is.
Nadeel: Voor specifieke wensen is deze filler niet altijd de beste keuze.

Marionetlijnen met Teosyal

Teosyal kan ook gebruikt worden voor de behandeling van de marionetlijnen. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe marionetlijnen is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyaluronidase.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe marionetlijnen.

Mondhoeken met Teosyal

Teosyal kan ook worden gebruikt voor de behandeling van de mondhoeken. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe mondhoeken is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Hyaluronzuren kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyaluronidase.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe mondhoeken.

https://youtu.be/dVFXqXbguQ9

Neuslippenplooi met Teosyal

Teosyal kan ook worden gebruikt voor de behandeling van de neuslippenplooi. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe neuslippenplooien is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyaluronidase.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe neuslippenplooien.

Traangoot en wallen met Teosyal

Teosyal RHA3 is een uitstekende hyaluronzuur die rekening houdt met de dunne huid van de traangoot. De filler houdt wat minder water vast waardoor er minder kans is op een tyndall- effect en is de kans op knobbeltjes zeer klein. Teosyal Redensity heeft redelijk liftende en volume vergrotende eigenschappen en houdt ongeveer anderhalf jaar aan.

Voordeel: Uitstekende filler met redelijk goede liftende en volumevergrotende eigenschappen. Is specifiek gemaakt voor de traangoot.
Nadeel: Voor specifieke wensen is deze filler niet altijd de beste keuze.

Is het veilig?

Teosyal injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Teosyal kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Teosyal duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Zoals bij elk hyaluronzuur is de tevredenheid hoog. Het resultaat van de behandeling met Teosyal houdt bij de meeste indicaties een jaar aan. Bij de traangoot kan het resultaat zelfs anderhalf jaar aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen