Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Behandelingen

Sorteer video's op

Alidya voor Cellulitis

Met Alidya kun je cellulitis verhelpen. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Aqualyx

Aqualyx kan vet oplossen. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Azzalure

Azzalure is een spierontspanner. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Belotero

Belotero is een filler op basis van hyaluronzuur. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Bocouture (spierontspanner)

Bocouture is een spierontspanner. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Botox

Botox is een spierontspanner. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

De lipbehandeling van Naomi | Praktijk voor Injectables

De 19-jarige Naomi de Olde stoorde zich aan haar smalle bovenlip. Als ze breeduit lacht, krult haar bovenlip naar binnen. Dat vond ze erg vervelend als ze op het podium…

Ellansé

Ellansé is een filler. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift (draadlift)

Happy Lift is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift Ancorage (draadlift)

Happy Lift Ancorage is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift Boca (draadlift voor lippen)

Happy Lift Boca is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift Double Needle

Happy Lift Double Needle is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift Free Floating (draadlift)

Happy Lift Free Floating is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Happy Lift I-Needle

Happy Lift I-Needle is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Idebae

Idebae is een vorm van mesotherapie. Hoe werkt Idebae? Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Juvéderm (filler)

Juvéderm is een merk fillers met verschillende soorten in het assortiment. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je Juvéderm voor gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze…

Light Eyes voor donkere kringen

Light Eyes Ultra wordt gebruikt voor de behandeling van donkere kringen onder de ogen. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt…

PDO-threads (draadlift)

PDO-threads is een behandeling met speciale draden. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Peeling

Er zijn verschillende soorten peelings. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Plexr voor o.a. ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie zonder te snijden? Met Plexr Soft Surgery is het mogelijk. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je Plexr nog meer voor gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt…

Princess hyaluronzuren (filler)

Princess is een merk van verschillende fillers op basis van hyaluronzuur. Wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je dit middel gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze…

PRP-behandeling (vampire facelift)

Een PRP-behandeling staat ook wel bekend als de ‘vampire facelift’. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van je eigen bloed. Wat zijn de voor- en nadelen en waarvoor kun je deze…

Radiesse

Wat zijn de voor- en nadelen van Radiesse? Waar kun je Radiesse voor gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Restylane

Wat zijn de voor- en nadelen van het merk Restylane? Waar kun je dit middel voor gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Revital Tonic (mesotherapie)

Wat zijn de voor- en nadelen van Revital Tonic? Waar kun je dit middel voor gebruiken? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

RRS HA Eyes voor donkere kringen

Wat zijn de voor- en nadelen van RRS HA Eyes? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Sculptra

Wat is Sculptra en wat zijn de voor- en nadelen? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Silhouette Soft (draadlift)

Wat is Silhouette Soft en wat zijn de voor- en nadelen van deze draden? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Teosyal (filler)

Wat is Teosyal en wat zijn de voor- en nadelen? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Tretinoïnecrème (vitamine A-zuur)

Wat is tretinoïnecrème en wat zijn de voor- en nadelen? Dokter Meulenaar vertelt het in deze video!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen