Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Patiëntenervaringen

Sorteer video's op

Hangende oogleden

Petra kwam naar Praktijk voor Injectables om haar hangende oogleden te laten behandelen met Plexr. In deze video vertelt zij hoe ze de behandeling ervaren heeft.

Sanne komt voor een behandeling voor haar kaaklijn

Sanne is bereid om een stukje om te rijden omdat onze artsen de tijd nemen alles rustig en goed uit te leggen. Door de goede verdoving vooraf voelde ze nagenoeg…

Vollere lippen

De 19-jarige Naomi de Olde stoorde zich aan haar smalle bovenlip. Als ze breeduit lacht, krult haar bovenlip naar binnen. Dat vond ze erg vervelend als ze op het podium…

Wallen

Martin van Doorn deelt zijn ervaringen en twijfels. Hij kwam naar onze praktijk vanwege zijn wallen. Dokter Meulenaar heeft hem behandeld met de hyaluronzuurfiller Teosyal.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen