Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Ellansé is een filler op basis van zeer kleine en gladde bolletjes met de stof polycaproctalone. Deze bolletjes zorgen voor aanmaak van collageen. Collageen is een van de bestanddelen van de huid die ervoor zorgt dat de huid zijn gezonde (rimpelloze) structuur heeft. De kleine bolletjes zijn opgelost in een gel van water en carboxymethylcellulose. carboxymethylcellulose is een stofje wat ervoor zorgt dat het water wat minder vloeibaar wordt. Je kunt het vergelijken met gelatine. Het lichaam breekt Polycaproctalone en Carboxymethylcellulose volledig af nadat de gewenste werkingsduur is afgelopen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

 • Ingevallen slapen
 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Marionetlijnen
 • Mondhoeken
 • Neuslippenplooi

Wat kun je verwachten van het resultaat?

De vier onderscheidende producten van Ellansé verschillen in de duur van het resultaat van 1 tot 4 jaar.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Ingevallen slapen

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor de ingevallen slapen. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. De filler kan niet opgelost worden.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op ingevallen slapen.
Nadeel: Kan niet opgelost worden.

Jukbeenderen

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor de ingevallen slapen. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. De filler kan niet opgelost worden.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op ingevallen jukbeenderen.
Nadeel: Kan niet opgelost worden.

Kaaklijn

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor het gedeelte van de kaaklijn dicht bij de marionetlijnen. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. De filler kan niet opgelost worden.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op de slappe kaaklijn,
Nadeel: Kan niet opgelost worden.

Marionetlijnen

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor de diepe marionetlijnen. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. De filler kan niet opgelost worden. Ellansé is een middel die relatief recent op de markt is gekomen.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op ingevallen jukbeenderen.
Nadeel: Ellansé kan niet opgelost worden. Een relatief jonge filler met een kortere track record.

Mondhoeken

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor diepe mondhoeken en diepe marionetlijnen. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. Het middel kan niet ingespoten worden in de lippen om zodoende ook de mondhoeken te liften. De filler kan niet opgelost worden. Ellansé is een middel die relatief recent op de markt is gekomen.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op ingevallen jukbeenderen.
Nadeel: Ellansé kan niet opgelost worden. Een relatief jonge filler met een kortere track record. Het middel kan niet ingespoten worden in de lippen.

Neuslippenplooi

Ellansé S of M zijn met name erg goed inzetbaar voor de diepe neuslippenplooi. Het effect houdt ongeveer 18 tot 24 maanden aan. Het geeft een direct effect. De filler kan niet opgelost worden. Ellansé is een middel die relatief recent op de markt is gekomen.

Voordeel: 18 tot 24 maanden direct effect op ingevallen jukbeenderen.
Nadeel: Ellansé kan niet opgelost worden. Ellansé is een relatief jonge filler met een kortere track record.

Is het veilig?

Ellansé injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Ellansé kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Er kan bij 1 op de 100.000 mensen een bobbeltje ontstaan. Deze zijn over het algemeen goed te behandelen.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met gratis parkeren.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is maar 50% van de nieuwe klanten hebben hierdoor moeite om ons te vinden. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt als je in de auto zit zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen met pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als je je behandeling in termijnen wil aflossen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een medisch consult met de arts is gratis en vrijblijvend.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Ellansé duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De meeste behandelingen geven een goed tot zeer goed resultaat. Het resultaat is direct te zien. Na twee weken is het maximale resultaat behaald. Het effect zal meer dan anderhalf jaar aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen