Menu

Prostrolane

Is de behandeling met Prostrolane voor jou mogelijk en geschikt? Je leest het op deze pagina.
Wij staan voor uitstekende behandelingen op basis van een eerlijk en persoonlijk behandelplan en wederzijds vertrouwen.

Neem contact op via 085 – 4013678 Een consult bij dokter Meulenaar is GRATIS en geheel vrijblijvend.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Prostolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. De Praktijk voor Injectables is de enige kliniek die met dit middel werkt in Nederland. Onze ervaringen zijn zeer goed. Het middel is niet pijnlijken heeft een CE-markering.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

  • Kaaklijn
  • Marionetlijnen
  • Mondhoeken
  • Neuslippenplooi
  • Rimpels

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resulttaat is niet permanent, vetcellen gaan niet kapot. Resultaat 2 tot 3 jaar afhankelijk van je levensstijl.

Mogelijkheden

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Kaaklijn

Prostolane Inner B kan gebruikt worden om het vet te verminderen bij de kaaklijn. De Praktijk voor Injectables is de enige kliniek die met dit middel werkt in Nederland. Onze ervaringen zijn zeer goed. Het werkt met een speciaal soort eiwitcomplex waardoor de vetcel zelf vet gaat afgeven. Er is daarnaast ook sprake van een verstrakkend effect. Het middel is niet pijnlijken heeft een toegestane CE-markering. Prostolane Inner B heeft meerdere behandelingen nodig om het vet op te lossen maar doordat het de vetcellen niet kapot maakt kan het vet weer terugkeren.

Voordeel: Veilig en naar onze mening zeer effectief middel om ongewenste vetophopingen bij de kaaklijn te behandelen.
Nadeel: Het middel is onbekend, het vet kan na twee jaar weer terugkeren. Meerdere behandelingen zijn nodig.

Marionetlijnen

Prostolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. Het middel is geschikt voor marionetlijnen die door verzakt vet van het middelste gedeelte van het gezicht is gekomen. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Diepe marionetlijnen door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Mondhoeken

Lokale vetophopingen kunnen soms de reden zijn dat een mondhoek een wat hangend aspect heeft. Prostolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden aangesnoerd. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Hangende mondhoeken kunnen soms door de behandeling van lokale vetophopingen goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi kan ook door lokale vetophopingen ontstaan. Prostolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. Het middel is geschikt voor neuslippenplooi die door verzakt vet van het middelste gedeelte van het gezicht is ontstaan. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Diepe neuslippenplooien door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Rimpels

Vetoplossers kunnen geschikt zijn om bepaalde rimpels op te lossen omdat soms rimpels worden veroorzaakt door een lokale vetophoping in het gezicht. Het effect is afhankelijk van het middel 2 jaar tot een permanent effect.

Voordeel: Sommige rimpels door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect is 2 jaar tot permanent.
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Risico's

Is het veilig?

Prostrolane Inner B injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Prostrolane Inner B kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of
griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Relatief nieuw middel. Veel milder risicoprofiel dan Aqualix en Kybella.

Voor- en nazorg

under construction

Verwachtingen

under construction

Voor en na foto's

under construction

Meer informatie

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.