Menu

RRS HA Eyes

RRS HA Eyes is geschikt voor het behandelen van donkere kringen onder de ogen. Iedereen heeft wel eens last van donkere kringen als ze een nacht slecht slapen. Als je permanent last hebt van een donkere waas kan een behandeling RRS HA Eyes de kringen verbeteren.

Neem contact op via 085 – 4013678 Gratis en geheel vrijblijvend

Basisinformatie

WAT IS RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een skinbooster die geschikt is voor donkere kringen onder de ogen. Het middel bevat naast hyaluronzuur ook stimulerende middelen zoals vitaminen , anti-oxidanten. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat.

WAT DOET RRS HA Eyes?

De vitaminen en anti-oxidanten geven de huid een boost. Ook zorgt RRS HA Eyes ervoor dat de afvoer van vocht beter verloopt en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Door de blekende stoffen licht de donkere kring op na enkele behandelingen.

Waarom

WAARVOOR WORDT RRS HA EYES GEBRUIKT?

Dit middel wordt met name gebruikt voor de behandeling van donkere kringen onder de ogen. Het licht de kringen op, zorgt voor vochtafvoer en verbetert de oogcontouren. Er zijn over het algemeen meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Om het effect te versterken wordt aangeraden de behandeling te combineren met het serum AD Daily Care Eye.

 

WAARVOOR KAN JE RRS HA EYES NIET GEBRUIKEN?

Het is met name geschikt voor het gebied rond de ogen. Als er elders in het gezicht sprake is van een donkere plek door pigmentatie zijn er andere behandelingen beschikbaar.

Risico's

IS RRS HA EYES VEILIG?

Het middel heeft een CE-keurmerk waarmee het voldoet aan alle Europese wetten en regels. Daarnaast heeft dit product diverse ISO-normeringen om de kwaliteit hoog te houden. Ondanks de veiligheid en kwaliteit kunnen er enkele lichte bijwerkingen optreden zoals roodheid, zwelling, een blauwe plek. Daarover vertellen we meer bij het kopje ‘voorbereiding’.

Voorbereiding

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn:

 • Zwelling
 • Kneuzing
 • Roodheid
 • Pijn
 • Veranderende kleur
 • Jeuk

Deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel na de behandeling. Als deze bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR RRS HA EYES?

Je bent geschikt als je een behandeling wil voor donkere kringen onder de ogen. Het is goed om te realiseren dat het perfecte middel voor deze indicatie nog niet bestaat, maar er zeker een verbetering zichtbaar zal zijn. Iedere persoon is anders en de dokter kan in een persoonlijk consult vertellen welke verbetering je kunt verwachten.

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

RRS HA Eyes mag alleen gebruikt worden door een arts die de juiste training heeft gehad voor skinbooster. Het is daarom belangrijk om je arts zorgvuldig te kiezen. Praktijk voor Injectables is een door Skin Tech gecertificeerde kliniek voor deze behandeling.

Verwachtingen

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine, bloedverdunners. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op kneuzing of bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:

 • Koortsblaren
 • Cysten
 • Puistjes
 • Uitslag
 • Infectie

Stel de behandeling met RRS HA Eyes uit totdat de reactie is verdwenen. Vertel ook je arts of je medicijnen inneemt die het immuun systeem beïnvloeden.

SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING?

In principe mag je alle dagelijkse activiteiten na de behandeling weer oppakken. Er zijn enkele dingen die je de eerste 24 uur na de behandeling moet vermijden:

 • Heftige lichaamsbeweging
 • Sterke blootstelling aan zonlicht of UV-licht
 • Sterke blootstelling aan warmte of kou
 • Een bezoek aan de sauna of een zonnebankstudio
 • Het nemen van aspirine of NSAID’s (een soort pijnstiller)
 • Het drinken van alcohol

Blootstelling aan het bovenstaande kan voor tijdelijke roodheid, zwelling en jeuk zorgen op de plaats waar het middel geïnjecteerd is. Wacht met laserbehandelingen, chemische peels of andere huidbehandelingen na een behandeling. Het vergroot het risico dat je een reactie krijgt op de plaats van injecteren.

BETER RESULTAAT KRIJGEN VAN EEN BEHANDELING?

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door de aanwijzingen van de arts goed op te volgen. Wij raden aan de behandeling te combineren met het speciale AD Daily Care Eye serum om het effect van de behandeling te versterken. Een gezonde levensstijl komt de behandeling ten goede.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling wilt ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

Resultaten

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

RRS HA Eyes heeft tijd nodig om resultaat te geven. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Tussen elke behandeling zien patiënten over het algemeen steeds een verbetering.

 

HOE LANG HEB IK ER PLEZIER VAN?

Er is geen officiële richtlijn hoelang het effect hiervan aanhoudt. Onze ervaring is dat je ongeveer een jaar plezier zult hebben an de behandelingen.

 

WORD IK ER BLIJ VAN?

Hoe blij je van de behandeling wordt is afhankelijk van het resultaat en welke verwachtingen je hebt. Het is dus zaak om je verwachtingen duidelijk te bespreken met de arts.

Meer informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Wij zullen jouw binnen 24 uur beantwoorden. Ook kun je een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs krijgen via Facebook Messenger.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Veldhoven. Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Regelmatig hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.