Menu

RRS HA Eyes

Is de behandeling met RRS HA Eyes voor jou mogelijk en geschikt? Je leest het op deze pagina.
Wij staan voor uitstekende behandelingen op basis van een eerlijk en persoonlijk behandelplan en wederzijds vertrouwen.

Neem contact op via 085 – 4013678 Een consult bij dokter Meulenaar is GRATIS en geheel vrijblijvend.

Basisinformatie

WAT IS RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een skinbooster die geschikt is voor donkere kringen onder de ogen. Het middel bevat naast hyaluronzuur ook stimulerende middelen zoals vitaminen , anti-oxidanten. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat.

WAT DOET RRS HA Eyes?

De vitaminen en anti-oxidanten geven de huid een boost. Ook zorgt RRS HA Eyes ervoor dat de afvoer van vocht beter verloopt en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Door de blekende stoffen licht de donkere kring op na enkele behandelingen.

Mogelijkheden

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Donkere kringen onder de ogen

De vitaminen en anti-oxidanten geven de huid een boost. Ook zorgt RRS HA Eyes ervoor dat de afvoer van vocht beter verloopt en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Door de blekende stoffen licht de donkere kring op na enkele behandelingen.

Voordeel: Kan goed worden gebruikt voor de behandeling van donkere kringen onder de ogen.
Nadeel: Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig.

Risico's

Is het veilig?

RRS HA Eyes injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. RRS HA Eyes kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Voor- en nazorg

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn:

 • Zwelling
 • Kneuzing
 • Roodheid
 • Pijn
 • Veranderende kleur
 • Jeuk

Deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel na de behandeling. Als deze bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR RRS HA EYES?

Je bent geschikt als je een behandeling wil voor donkere kringen onder de ogen. Het is goed om te realiseren dat het perfecte middel voor deze indicatie nog niet bestaat, maar er zeker een verbetering zichtbaar zal zijn. Iedere persoon is anders en de dokter kan in een persoonlijk consult vertellen welke verbetering je kunt verwachten.

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

RRS HA Eyes mag alleen gebruikt worden door een arts die de juiste training heeft gehad voor skinbooster. Het is daarom belangrijk om je arts zorgvuldig te kiezen. Praktijk voor Injectables is een door Skin Tech gecertificeerde kliniek voor deze behandeling.

Verwachtingen

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine, bloedverdunners. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op kneuzing of bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:

 • Koortsblaren
 • Cysten
 • Puistjes
 • Uitslag
 • Infectie

Stel de behandeling met RRS HA Eyes uit totdat de reactie is verdwenen. Vertel ook je arts of je medicijnen inneemt die het immuun systeem beïnvloeden.

SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING?

In principe mag je alle dagelijkse activiteiten na de behandeling weer oppakken. Er zijn enkele dingen die je de eerste 24 uur na de behandeling moet vermijden:

 • Heftige lichaamsbeweging
 • Sterke blootstelling aan zonlicht of UV-licht
 • Sterke blootstelling aan warmte of kou
 • Een bezoek aan de sauna of een zonnebankstudio
 • Het nemen van aspirine of NSAID’s (een soort pijnstiller)
 • Het drinken van alcohol

Blootstelling aan het bovenstaande kan voor tijdelijke roodheid, zwelling en jeuk zorgen op de plaats waar het middel geïnjecteerd is. Wacht met laserbehandelingen, chemische peels of andere huidbehandelingen na een behandeling. Het vergroot het risico dat je een reactie krijgt op de plaats van injecteren.

BETER RESULTAAT KRIJGEN VAN EEN BEHANDELING?

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door de aanwijzingen van de arts goed op te volgen. Wij raden aan de behandeling te combineren met het speciale AD Daily Care Eye serum om het effect van de behandeling te versterken. Een gezonde levensstijl komt de behandeling ten goede.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling wilt ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

Voor en na foto's

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

RRS HA Eyes heeft tijd nodig om resultaat te geven. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Tussen elke behandeling zien patiënten over het algemeen steeds een verbetering.

 

HOE LANG HEB IK ER PLEZIER VAN?

Er is geen officiële richtlijn hoelang het effect hiervan aanhoudt. Onze ervaring is dat je ongeveer een jaar plezier zult hebben an de behandelingen.

 

WORD IK ER BLIJ VAN?

Hoe blij je van de behandeling wordt is afhankelijk van het resultaat en welke verwachtingen je hebt. Het is dus zaak om je verwachtingen duidelijk te bespreken met de arts.

Meer informatie

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.