Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Probleemzones

Veroudering van decolleté is goed aan te pakken

Verraadt je decolleté je leeftijd? Er zijn meerdere opties om je decolleté te verjongen. Bij veroudering van het decolleté spelen meerdere dingen. Dokter Meulenaar vertelt wat een verouderd decolleté kenmerkt,…

Marionetlijnen, oplossing voor hamsterwangen

Marionetlijnen of hamsterwangen: ze zijn goed op te lossen. De tevredenheid over de behandeling(en)? Die is hoog! Dr. Meulenaar vertelt waarom een goed behandelplan niet kan ontbreken om een mooi…

Neuscorrectie zonder operatie

Je neus is een blikvanger, maar misschien stoor je je eraan. Door bijvoorbeeld assymetrie of een hoek in de neus. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe en wanneer je neus…

Gummy Smile is eenvoudig te behandelen

Er is weinig nodig om de Gummy Smile te behandelen. Een kleine behandeling, met een goed resultaat. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe de behandeling gaat.

Behandelingen

Hoe XL Hair werkt bij kaalheid

Deze injectiebehandeling is speciaal om kaalheid te bestrijden en zorgt dat haren weer groeien. Wanneer kan je resultaat zien? Dokter Meulenaar vertelt je dit precies.

Tretinoïnecrème: de enige antirimpelcrème die werkt

Wat maakt dat tretinoïne de enige antirimpelcrème is die werkt? Wat maakt onze crème zo effectief en anders bij rimpels en hyperpigmentatie? Dokter Meulenaar vertelt je dit precies in de…

Teosyal Rendensity: mooie filler voor de traangoot

De huid onder en rond de ogen is delicaat. Dus is de juiste filler belangrijk. Dokter Meulenaar vertelt waarom Redensity uiterst geschikt is voor de dunne huid bij de oogleden.

Teosyal RHA3 behandelt diepere rimpels

Deze elastische filler is bij uitstek geschikt voor diepere rimpels en dunne lippen. Dokter Meulenaar vertelt je precies wat je van RHA3 kan verwachten.

Behandelingen in beeld

Tanya over haar PlexR behandeling

Patiëntenervaringen

De ervaring van Lakeysha

Lakeysha stoorde zich al een tijdje aan haar traangoot en om deze reden onderging ze een traangootbehandeling met Teosyal Redensity. In deze video vertelt ze hoe dat was.

Seyenna liet haar lippen vergroten

👄Seyenna (24) vertelt over haar ervaring na het vergroten van haar lippen met Princess/Saypha voor €250,- 👄

De ervaring van Roelien

Een tijdje geleden kwam Roelien naar onze praktijk om het volumeverlies van haar handen laten behandelen. Ze is erg blij met het resultaat dat we bereikten met 2 ml Etermis.

De ervaring van Monique

Monique is vorige maand door dokter Meulenaar behandeld aan haar horizontale halslijnen. In deze video vertelt ze over haar ervaringen.  

Over ons

Bedrijfsvideo

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen