Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Het verhaal van Roelien:behandeling handen

07-06-2017

Roelien vond haar handen eigenlijk niet zo mooi meer. Ze stoorde zich vooral dat het ingevallen eruit zag en dat de pezen behoorlijk zichtbaar waren. Daarom besloot ze een behandeling te ondergaan met in elke hand 1 ml filler. Ze is terug geweest om het resultaat te laten zien en haar ervaring te delen met jullie!

Bekijk hieronder de video


Kun je de video in dit bericht niet goed zien? Klik dan hier om de video af te spelen op Youtube. 

Kortingsactie

De hele maand juni hebben wij zomerse aanbiedingen op diverse filler behandeling. Ook krijg je 50% korting op de filler waarmee Roelien is behandeld, namelijk: Etermis. Met 2 ml kun je het volumeverlies van de handen aanpakken. Voor 2 ml betaal je nu €350,- in plaats van 700 euro.

Klik hier om direct te profiteren van deze actie en meer informatie

Let op: de aanbieding is geldig tot 1 juli 2017

 

Voor- en nafoto

 

Meer over Etermis

Etermis is een hyaluronzuurfiller. Direct na de behandeling zie resultaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof en heeft de eigenschap dat het heel goed vocht kan vasthouden. Daarnaast zit er lidocaïne in de filler waardoor de behandeling als pijnloos wordt ervaren.

Andere behandelmogelijkheden met Etermis

Deze filler kan naast de handen ook ingezet worden voor bijvoorbeeld:

  • Horizontale halslijnen
  • Volumeverlies van de handen
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdsrimpels en fronsrimpels
  • Rimpels bij het decolleté
  • Marionetlijnen (verticale lijnen van de mondhoeken naar de kin)
  • De mondhoeken
  • Volumeverlies van bij de kin

Volumeverlies van de handen kan ook goed behandeld worden met Radiesse.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen