Menu

Juvéderm

Juvéderm Ultra is een hyaluronzuur. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten Juvéderm

Neem contact op via 085 – 4013678 Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en gratis.

Basisinformatie

Juvéderm Ultra is een hyaluronzuur. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten Juvéderm. Wij gebruiken met name:

  • Juvéderm VOLBELLA
  • Juvéderm VOLUMA
  • Juvéderm VOLIFT

Waarom

Waarom Juvéderm Voluma?

Met name Juvéderm Voluma vind ik een onderscheidend product. Het is een product met uitstekende liftende eigenschappen en is een zeer goed alternatief voor Radiesse. Radiesse heeft namelijk een goede collageenvorming nodig om effectief te zijn. Deze kan verminderd zijn bij met name de wat oudere vrouw.

Waarom Juvéderm Volbella

Volbella is een nieuwe hyaluronzuur-filler van Allegan die nagenoeg geen zwelling veroorzaakt en zeer veilig is. Hiermee is de ‘downtime’ erg laag. Volbella is vooral geschikt voor het behandelen van huidgebieden die bij andere fillers gemakkelijk opzwellen zoals de lippen of andere delicate structuren in het gezicht.

Waarom Juvéderm Volift

Net als VOLBELLA ® is ook VOLIFT ® ontwikkeld met behulp van de nieuwe VYCROSSTMtechnologie van de firma Allergan. Hierbij worden hoog- en laagmoleculaire hyaluronzuur (HZ) deeltjes op een unieke wijze gecombineerd waardoor de cross-linking effectiviteit van de HZ ketens wordt vergroot. Hierdoor is het mogelijk om een lagere concentratie HZ te gebruiken, met als resultaat een ultra-gladde gel die na plaatsen in de huid elegant zacht en natuurlijk aanvoelt, met minimale zwelling en verlengde duur van het beoogde effect

Risico's

Er is kans op blauwe plekken en zwelling bij een fillerbehandeling met Juvederm.

Voorbereiding

Volgt

Verwachtingen

Juvéderm: hoe lang werkt het?

  • De levensduur van de verschillende Juvéderm producten is ongeveer 9 maanden.
  • De levensduur van Juvéderm Voluma is ongeveer 18 maanden

Hyaluronzuren lijken langer te zitten in het gebieden waar minder beweging plaatsvindt. Het lipgebied is daarom het gebied waar de levensduur het kortst is doordat de mond steeds beweegt.

Resultaten

Volgt

Meer informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.