Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Princess is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.

Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende producten van Princess:

● Princess Volume: Diepe lijnen en volume geven
● Princess Volume Plus: Volume verbetering
● Princess Filler: Lichte lijnen, de tere gebieden
● Princess Rich: Huidverbetering

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

Handen
Jukbeenderen
Kaaklijn
Lippen
Neuslippenplooi
Traangoot en wallen

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Afhankelijk van het gekozen middel. Tussen de 9 en 12 maanden en anderhalf jaar bij Volume Plus. Duidelijk subtiel resultaat.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Handen

Voor lichte veroudering van de handen kan je gebruik maken van een hyaluronzuur zoals die van het merk Princess. Hyaluronzuren kunnen opgelost worden. Voor veel volumeverlies kunnen hyaluronzuren te weinig werken.

Voordeel: Hyaluronzuren kunnen weer opgelost worden.
Nadeel: Voor veel volumeverlies zijn hyaluronzuren ongeschikt.

Jukbeenderen

Princess kan gebruikt worden voor de jukbeenderen. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkige worden ingespoten. Voor flink ingevallen jukbeenderen is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyason.
Nadeel: Niet geschikt voor flink ingevallen jukbeenderen.

Kaaklijn

Princess kan gebruikt worden voor behandeling van de kaaklijn. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor een zeer slappe kaaklijn is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyason.
Nadeel: Niet geschikt voor zeer slappe kaaklijn.

Lippen

Princess Volume is een prima allround filler op basis van hyaluronzuur die heel goed gebruikt kan worden om de lippen volume te geven. De filler geeft een direct resultaat. Het effect houdt een klein jaar aan maanden aan. De filler is doordat hij niet heel elastisch is minder geschikt voor lippen die men wat naar voren wil brengen.

Voordeel: Goede allround filler met een prima prijs/ kwaliteitverhouding.
Nadeel: De filler is niet specifiek gemaakt voor de lippen, minder goed in liften van de lippen, voor grote volumewijzigingen in de lippen is het wat minder geschikt.

Marionetlijnen

Princess kan ook gebruikt worden voor de behandeling van de marionetlijnen. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe marionetlijnen is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyason.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe marionetlijnen.

Mondhoeken

Princess kan ook worden gebruikt voor de behandeling van de mondhoeken. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe mondhoeken is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Hyaluronzuren kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyason.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe mondhoeken.

Neuslippenplooi

Princess kan ook worden gebruikt voor de behandeling van de neuslippenplooi. Het wordt met name ingezet als er maar een klein beetje nodig is. Het kan vaak wat oppervlakkiger worden ingespoten. Voor diepe neuslippenplooi is het vaak wat minder geschikt.

Voordeel: Kan oppervlakkig ingespoten worden en het kan opgelost worden door Hyason.
Nadeel: Niet geschikt voor diepe neuslippenplooien.

Traangoot en wallen:

Princess Volume is een prima allround filler op basis van hyaluronzuur die heel goed gebruikt kan worden om de wallen of traangoot op te vullen. De filler geeft een direct resultaat. Het effect houdt een klein jaar aan maanden aan. De filler is doordat hij niet heel elastisch is minder geschikt om de wal wat te liften en het aspect van de filler is soms iets onregelmatiger.

Voordeel: Goede allround filler met een prima prijs/kwaliteitverhouding.
Nadeel: De filler is niet specifiek gemaakt voor de traangoot, minder goed in liften van de traangoot, voor grote volumewijzigingen in de traangoot is het wat minder geschikt. Kan wat onregelmatigheden geven.

Is het veilig?

Princess injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Princess kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Naast de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is mogelijkheid tot gratis parkeren.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als je je behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met dokter Meulenaar is gratis en vrijblijvend.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Princess duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Afhankelijk van de indicatiestelling zijn de resultaten uitstekend.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen